Tre stjerner til PR 3186B på hi teknologi- og industrimesse 2017

 
PR electronics har lanceret en ny loop-forsynet strømsløjfe-isolator i system 3000 serien. Den vil blive præsenteret på hi 2017 i MCH Messecenter Herning, hvor den er kåret som en trestjernet Verdensnyhed.
E4056

Den nye PR 3186B enhed er beregnet for isolation og konvertering af aktive 4…20 mA strømsløjfesignaler.

 

PR 3186B kan anvendes i mange applikationer inden for procesindustrien. Eksempelvis til måling af niveauet i magasintanke med rent og renset vand i et rensningsanlæg hvor udfordringen er at omsætte det aktive målesignal fra niveaumåleren til en PLC. Her kan installation af en PR 3186B medvirke til at signalet kan overføres til PLC’en.

 

PR 3186B har en funktion, så enheden altid har et lavt signaldrop på indgangen (<3 VDC). Derfor vil et aktivt 4…20 mA signal koblet på indgangen aldrig opleve et signaldrop, som er større end 3 VDC.

 

PR electronics glæder sig til hi messe i oktober

 

”Som førende teknologivirksomhed ser vi hi teknologi- og industrimessen 2017 som en fantastisk mulighed for at øge bevidstheden om vores produkter. Vi ønsker at vise vores brede vifte af signalbehandlingsprodukter og præsentere nogle af vores nyeste lanceringer, såsom 3186B – vores 2-tråds strømsløjfe-isolator, "siger Simon Bisbo, Chief Sales Officer hos PR electronics.